Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Ιερός πόλεμος

Αχ και βαχ... τόσους μήνες σιωπούσαμε γιατί μας πνίγει η στενοχώρια για το χαμένο δίκαιο της Ιεράς Πόλης! Πάει το Εφετείο, θα γίνει στο Αγρίνιο, και το Μεσολόγγι πέφτει στον Καιάδα της απαξίωσης... Οι Ταλιμπάν του Αγρινιώτικου κατεστημένου που εξουσιάζει τον πλανήτη, χτύπησε στην καρδιά μας! Η κυβέρνηση του Μνημονίου έχει σαφείς εντολές από το ΔΝΤ να βυθίσει το Μεσολόγγι! Εμείς όμως δεν θα το βάλουμε κάτω. Ιερός πόλεμος ξεκινά ενάντια στην Αγρινιώτικη λαίλαπα και βαρβαρότητα! Γιατί μόνο σαν βαρβαρότητα μπορεί να χαρακτηριστεί το να θέλουν εφετείο στο Αγρίνιο. Γιατί κύριοι νομίζετε ότι κάναμε την Εξοδο πριν 200 χρόνια; Ε;
Και σαν να μην φτάνει αυτό, μας ανακοίνωσαν και ότι 3 από τις σχολές του Ιερού ΤΕΙ μας δεν θα πάρουν φοιτητές φέτος. Τι θράσος! Καταστροφή για το Μεσολόγγι, αν και δεν μας πειράζει όσο το εφετείο γιατί μπορεί να φεύγουν οι φοιτητές από εμάς αλλά δεν πάνε στο Αγρίνιο. Τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε, απαιτούμε για μια ακόμα φορά και θα αγωνιστούμε για να μεταφερθούν στην Ιερά Πόλη το Πανεπιστήμιο του Αγρινίου, το μουσείο του Αγρινίου, τα σχολεία του Αγρινίου, τα φως - νερό - τηλέφωνο του Αγρινίου κ.λ.π.
Εμπρός στον αγώνα!!!

1 σχόλιο:

Comte de Mesologue είπε...

Εκτροπή του Αχελώου τώρα! Όχι βέβαια προς τη Θεσσαλία αλλά προς την κοιτίδα του πολιτισμού, το Μεσολόγγι. Νέα κοίτη του ποταμού άμεσα, μακριά απ' το Αγρίνιο. Εμπρός στον αγώνα, αθάνατοι εξοδίτες!