Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τα θέλουμε όλα... ΟΛΑΑΑΑΑ!!!

Αγαπητοί αναγνώστες, αφορμή για αυτή την ανάρτηση αποτελεί το κείμενο που συνέταξαν πρόσφατα 33 σύλλογοι της Ιερής μας Πόλης και στο οποίο ζητούν από την πολιτεία... τι άλλο; ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 33 σύλλογοι συνιστούν ΟΛΑ, αυτοί ξέρουν!
Κι αυτό, γιατί όπως λέει το κείμενο με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα, το Μεσολόγγι αποτελεί την "πόλη της Ελευθερίας, την πόλη του Χρέους, την πόλη της υπέρτατης Θυσίας, την πόλη των Ελεύθερων Πολιορκημένων". Αυτό τα λέει ΟΛΑ! Ζητούμε λοιπόν την ΑΜΕΣΗ ίδρυση των παρακάτω:
  1. Πανεπιστήμιο Ιεράς Πόλεως (εδώ λειτουργούσε κρυφό σχολείο στην Τουρκοκρατία)
  2. Εφετείο (εδώ κάναμε δίκες στην Τουρκοκρατία)
  3. Αρχαιολογικό Μουσείο (και παράλληλη κατάργηση όλων των άλλων μουσείων, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ δικαιούμαστε να βλέπουμε αρχαία)
  4. ΚΤΕΛ
  5. ΔΕΗ, ΟΤΕ, φως - νερό - τηλέφωνο
  6. Εμπορικό επιμελητήριο
  7. Τεχνικό επιμελητήριο
  8. Καλλιτεχνικό επιμελητήριο
  9. Βιοτεχνικό επιμελητήριο
  10. Διαπλανητικό επιμελητήριο
Τέλος, ζητούμε την κατάργηση των πανεπιστημιακών σχολών και των Λυκείων του Αγρινίου, και τη μεταφορά τους στην Ιερή Πόλη. Όποιος θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του μετά το γυμνάσιο οφείλει να έρθει στα Ιερά μας χώματα. Δεν έχουμε κάτι βέβαια ενάντια στους Αγρινιώτες, απλά είναι κατώτερα όντα σε σχέση με εμάς, τους Ιερούς Απόγονους του 1821!

4 σχόλια:

Μαυροκορδατος είπε...

Απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα στου μσουλογγι είπε...

τι λε ρε παιδιμ, να μεταφερμε και το γηπεδο του Παναιτωλικου ολοκληρο οπως ειναι, ουλα στου Μισου-λογγι ρεεεεε...

Ανώνυμος είπε...

Η photo είναι απο τους περσυνούς ή τους φετινούς εορτασμούς του Η Συμιού ,προστάτη και καθοδηγητή των απανταχού γύφτων;

Ανώνυμος είπε...

Στο νομό μας πρωτεύουσα θα έπρεπε διακιωματικά να είναι πλέον η Ναύπακτος. Το γνωρίζουν αυτό καλά όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες. Πρώτον διότι είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη , με πολλή μεγάλη διαφορά από το Μεσολόγγι και συνεχώς αμβλύνουσα διαφορά από το Αγρίνιο. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε φτάσει και το Αγρίνιο πληθυσμιακά.
Δεύτερον η Ναύπακτος είναι πόλη με πολύ μεγαλύτερη ιστορία, από τις προηγούμενες καθώς είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας.
Τρίτον η κουλτούρα της πόλης είναι υψηλή, το βιοτικό επίπεδο ανώτερο, αποτελεί τουριστικό προορισμό και γεωγραφικό κόμβο.
Οι εξαίσιες παραλίες της και το καταπληκτικό της ενετικό κάστρο την καθιστούν μαγευτικό μέρος.
Μετά από όλα αυτά τα επιχειρήματα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δικαιωματικά αξίζει η Ναύπακτος να είναι πρωτεύουσα του νομού.