Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας

Με την ευκαιρία της ψήφισης από τη βουλή της ίδρυσης του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε (ζητωωωωωωω) γιατί μια νέα εποχή ξεκινά για την Ιερά Πόλη του Έθνους. Αν και έδρα του πανεπιστημίου ορίστηκε αρχικά το Αγρίνιο, είμαστε βέβαιοι ότι η επόμενη, η μεθεπόμενη, η μεθεμεθεπόμενη κλπ σχολές θα γίνουν στο Μεσολόγγι και δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει και με την έδρα!
Θα θέλαμε μάλιστα να προτείνουμε τη μετονομασία του ιδρύματος σε "Ιερό Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας" ώστε να μην ξεχνούν οι φοιτητές τη θυσία των προγόνων μας καθώς θα σπουδάζουν.
Ζήτω ο Κοντός!
Ζήτω η Ιερά Πόλις!
Ζήτω το Έθνος!
Και μην ξεχνάμε: Οι αγωνιστές του 1821 πολέμησαν για να γίνουν υπηρεσίες και ιδρύματα στο Μεσολόγγι. Έξω οι Τούρκοι, μέσα οι φοιτητές!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω πόλις των πόλεων, καύχημα της αιτωλικής γης, στολίδι της λιμνοθάλασσσας, κοιτίδα του πολιτισμού, μητέρα πέντε πρωθυπουργών και αμέτρητων κρατικοδίαιτων υπαλλήλων, πώς ανέχεσαι να δημιουργείται Πανεπιστήμιο στη μιαρή πόλη του Αγρινίου (θου κύριε...); Τη στιγμή μάλιστα που στα ιερά χώματά σου έχουν χτιστεί τόσες γκαρσονιέρες για να υποδεχθούν φοιτητές και μένουν ανοίκιαστες; Ωιμε!!!

Fataoulas είπε...

Πράγματι το θέμα των Ιερών Γκαρσονιέρων δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Ελπίζουμε ότι με τις 37 νέες σχολές που διεκδικούμε στην πόλη μας, θα ενοικιαστούν όλες!
Άλλωστε ιερές πηγές αναφέρουν ότι και ο Λόρδος Βύρων έμενε σε γκαρσονιέρα.

Unknown είπε...

Τρίζουν τα κόκκαλα του σκηνοθέτη της υπερπαραγωγής "Οι Σουλιώτες"! Γυρίσατε την πλάτη προύχοντες και κοτζαμπάσηδες στο μαρτυρικό Ιερουσαλημεσολόγγι; Σας τύφλωσαν τα γρόσσια του πασσά! Γκιαούρηδες θα είστε πάντα ωρέ! Αλλά μια μέρα ο Θεός θα πάρει το μουσκέτο του και θα χαλάσει ωρέ τους Τουρκαγρινιώτες και θα γένει το θέλημα του! Πανεπιστήμιο στο Ιερουσαλημεσολόγγι, βάση εκτόξευσης πυραύλων στο Ιερουσαλημεσολόγγι, ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

ΝΑΙ ρε σεις, ακομα και ολοι οι τριγυρω οπλαρχηγοι με τους πολεμιστες τους, μου μαζευτηκαν απο την Κρητη, το Σουλι, τα Αγραφα, την Πελοπονησο, για να ελευθερωσουν τους Μεσολογγιτες (γιατι αυτοί πολέμησαν, αυτοι εκαναν την εξοδο) ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΕΜΕΝΑΝ !!!!!!!!!!!

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ είπε...

Εχω πληροφορίες, πως και η βουλη των Ελληνων, θα μετακομισει στο Μεσο-λογγι, και επισης και το νεο γηπεδο του Παναθηναϊκου, μαζι με τους Ολυμπιακους Πανμεσολογγιτικους αγωνες του 2033 Μ.Μ.