Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΑ !!!

Κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζουμε στο νέο αυτό δικτυακό τόπο, που δημιουργήθηκε για να διατρανώσει την επιθυμία των Ιερών Μεσολογγιτών να δημιουργούνται όλες οι υπηρεσίες και οι υποδομές στην Ιερά Πόλη και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
ΟΛΑ στο Μεσολόγγι λοιπόν, στην Ιερή Πόλη, στην κοιτίδα του πολιτισμού, στο κέντρο του σύμπαντος!!! Παράλληλα καλούμε τους πάνω από 200.000 κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας που δεν ζουν στο Μεσολόγγι να δουν το φως το αληθινό και να έρθουν κοντά μας.

4 σχόλια:

agrinio-culture είπε...

καλή αρχή! Μακάρι αυτή η προσπάθεια να δώσει δύναμη σε όλους για να μπορέσουν να δουν το ιερό φως, να αγγίξουν τη θέωση και να κερδίσουν μια θέση στην ιερότατη πόλη μας...

Ανώνυμος είπε...

12.103 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!! Όσοι και οι Ιεροί κάτοικοι της Ιερής μας πολής, με τα Ιερά της αιτήματα. Και για όσους δεν ακταλαβαίνουν να ξαναθυμίσω ότι ο κόσμος αυτός δημιουργήθηκε για ένανν και μοναδικό λόγο: Να φτάσει στην κορύφωση του. Στην Ιερή πόλη του Μεσολλογίου. Η Ιερή πολή του Μεσολογγίου βρίσκεται ένα βήμα πριν το χάος. Keep walking

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑΝ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ,ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΝ !ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ.
Όλα τα παραπάνω για εσάς και την σελίδα σας!

Fataoulas είπε...

O οποίος Ισοκράτης να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, ήταν κι αυτός Μεσολογγίτης!